Qui som

epitet_conservatori_finalD’esquerra a dreta: Lluís Barceló, Uri Mas i Roger Conesa. Fotografia d’en Joan Abella

Lluís Barceló (guitarres i veus), veterà músic tarragoní amb una àmplia experiència en composició. Amb els anys, ha desenvolupat una musicalitat i un estil propi que impregna tots els seus temes i musicacions. De formació autodidacta, ha format part de bandes d’estils molt diversos, des del rock simfònic i progressiu de G.A.N.A o AppleSmellColour fins al folk i rock acústic de Fireplace o el jazz de TastDeVinils.

Uri Mas (baix, guitarres i veu principal), cantant, compositor, director de cors i arranjador vocal. Ha format part d’AppleSmellColour, del grups vocals Zetzània i Ol’Green (aquest darrer, finalista de la primera edició del programa Oh Happy Day! de TV3), i ha estat el director musical i compositor de l’espectacle pluridisciplinari Projecte 34. També forma part del quintet vocal Zinc, el grup de cant difònic CromAtk i dirigeix el grup vocal The SoundDreamers i el cor de música moderna Vingis.

Roger Conesa (saxo, percussions, programacions, ukelele i veus), polifacètic multiinstrumentista, compositor i arranjador. Ha treballat en diverses produccions musico-teatrals entre les que destaquen Lord-K, Killer o Jazz en Viu… swing!. A més, ha col·laborat amb artistes com Joan Dausà, Vicens Martín o Roger Mas. Entre els seus projectes propis trobem Backdoormen i Roger Benet i els Oximorònics entre altres.