Espectacle per a escoles i instituts

Epitet_logo1

TRIO EPÍTET

Un viatge poèticomusical que no deixarà ningú indiferent!

peu de pàgina01.jpg

Què tenen en comú un pot de melmelada i Enric Casasses? I un espetec de dits i Gabriel Ferrater? I una música de discoteca i Maria-Mercè Marçal? Molt més del que aparentment pot semblar quan ajuntes tres músics creatius i la proposta d’interpretar els millors poetes catalans de tots els temps!

Aquesta és la proposta del trio Epítet: Un viatge interactiu i desacomplexat a través de la poesia de casa nostra, amb la música com a vehicle d’expressió i de suport al servei de la paraula.

 

L’ESPECTACLE: PROCÉS DE CREACIÓ

 

Assessorats per diversos professionals del món de la literatura i l’ensenyament, hem triat un seguit de poemes del currículum de batxillerat i els darrers cursos d’ESO: Joan Roís de Corella, Jacint Verdaguer, Agustí Bartra, Joan Brossa, Mireia Calafell… noms que abarquen des de l’Edat Mitjana fins l’actualitat, que podeu consultar a la nostra web.

Després, hem musicat aquests textos i, deixant-nos guiar pel que diuen i també per com ho diuen, cada poema ha pres diferents formes musicals que es presentaran a l’alumnat, passejant-lo per un espectre estilístic que va des del Pop i el Folk fins al Rock, l’Electrònica.

Finalment, hem contactat amb la poeta i dramaturga Meritxell Cucurella-Jorba, que ens ha escrit un guió, ple de notes d’humor, que ha entrellaçat la selecció final de poemes musicats. També ens ha guiat en la posada en escena i la interpretació.

El resultant de tot plegat és un viatge poèticomusical que no deixarà ningú indiferent!

 

EL TRIO EPÍTET: MEMBRES I BIOGRAFIES

 

L’espectacle parteix de la base musical d’un conert. Els tres músics/actors del trio hi personifiquen la poesia antiga, la romàntica i la contemporània: aquests tres personatges, al·legories amb tocs de clown, interactuen entre ells i amb el públic i fan de fil conductor per submergir-nos en la història i els grans noms de la poesia catalana.

ludovicLluís Barceló (transformat en Bernat de Veciana): Guitarres i veus. Veterà músic tarragoní, creador del projecte Epítet, amb una àmplia experiència en composició. Amb els anys, ha desenvolupat una musicalitat i un estil propi que impregna tots els seus temes i musicacions. De formació autodidacta, ha format part de bandes d’estils molt diversos, des del Rock Simfònic de G.A.N.A. o AppleSmellColour, fins al Folk de Fireplace o el Jazz de TastDeVinils.

 

MasiMinarsUri Mas (transformat en J.O. Mas i Minars): Baix, guitarres i veu principal. Cantant, compositor, director de cors i arranjador vocal. Ha format part d’AppleSmellColour, dels grups vocals Zetzània i Ol’Green (finalista de la primera edició del programa Oh Happy Day! de TV3) i ha estat director musical i compositor de l’espectacle pluridisciplinar Projecte 34. També canta al quartet vocal The4Men’s i dirigeix les corals The SoundDreamers i Vingis.

 

ConessesRoger Conesa (transformat en Rogeric Conesses): Saxos, percussions, programacions i veus. Polifacètic multiinstrumentista, compositor, arranjador i artista plàstic. Ha treballat en produccions musicoteatrals com Lord-K, Killer o Jazz en Viu… swing! Ha tocat i escrit per artistes com Joan Dausà, Roger Mas, Pau Alabajos, Vicens Martín, Elefantes o Concha Velasco. Entre els seus projectes propis trobem >>backdoormen i Roger Benet i els Oximorònics.

 

LA GUIONISTA: MERITXELL CUCURELLA-JORBA

 

Poeta, dramaturga, traductora i dinamitadora. Ha recitat arreu dels Països Catalans i d’Europa i ha estat guardonada amb el Premi Creació Jove, el Premi Pollença de Poesia i el Premi Jordi Domènech de Traducció de Poesia. L’any 2001 va crear l’(H)original, un local ineludible per a la poesia. Ha sigut l’ànima de Delicadeses · art de tros, del cicle experimental (per) versos i del cicle de poesia i música PARNÀS (Poesia Apassionada Rimada-i- No Àcrata i Salvatge). També ha creat uns quants espectacles poètics, propis o per altres, el més recent dels quals és el del trio Epítet.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA DE L’ESPECTACLE

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

LINKS

Canal de Youtube

Bandcamp

Facebook

RIDER TÈCNIC I NECESSITATS ESCÈNIQUES

No volem que això sigui problema pel centre, així que, tractant-se d’un espectacle de petit format i amb tres multiinstrumentistes, només et demanem que ens deixis un espai de 4 metres d’ample per 3 de profunditat (aproximadament, si és una mica menys, també ens podríem adaptar) i, això sí, un punt de corrent per poder endollar el nostre equip per sonoritzar, del qual ens en fem càrrec nosaltres mateixos! Vosaltres no us heu de preocupar de res més!

 

CONTACTE

Podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos a trioepitet@gmail.com

També podeu trucar o enviar un WhatsApp al telèfon: 650 57 31 31, adreçant-vos a l’Uri.

Epitet_portada